Genieten! - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Fleur en Wietske - WaarBenJij.nu Genieten! - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Fleur en Wietske - WaarBenJij.nu

Genieten!

Door: Flietske

Blijf op de hoogte en volg Fleur en Wietske

18 September 2006 | Nederland, Haarlem

Zo. Het begint nu allemaal echt te kriebelen. Zaterdag hebben we samen DE afscheidsbrief geschreven naar alle familieleden en vrienden. Als het goed is heb je die net ontvangen en ben je direct op internet naar deze site gesurft. Boven in het beeld zie je een of andere bekende tempel uit India. Ja, India.. Niet dat we daar heen gaan maar er was geen andere mogelijke achtergrond die een beetje bij onze bestemming paste. Nadat we zaterdagavond eindelijk klaar waren met de brief en alle andere belangrijke mails voor Sri, vonden wij dat we het wel verdiend hadden om weer eens flink uit te gaan. Daarom zijn we samen met Jeroen en nog twee vrienden naar A'dam gegaan. Was erg leuk! Zondagochtend de eerste trein terug genomen naar huis, dus was een latertje. Maarja we hebben niet voor niets voor een tussenjaar gekozen. Heerlijk genieten dus!
Morgen gaan we vaccinaties halen en dan over een maand weer. Jeetje over een maand, en dan over een week en FOETSIE zijn we! We kijken er zo naar uit!!!

ZET ALSJEBLIEFT JE EMAIL IN DE MAILINGLIST ZODAT WE IEDEREEN KUNNEN MAILEN!!
(dit kan bij profiel)

x Flietske

• 21 September 2006 - 13:35

Logaine:

Daag lieve stinkerds!
    Wat een leuke w.log! Wel goed bijhouden als jullie weg zijn he! Ga jullie missen! Maarrr komend weekend gaan we nog even samen Utrecht crashen, heb er zin in!! Liefs,
    Lo

• 27 September 2006 - 09:35

Free De Rick:

gezelligheid kent geen tijd ouwe slemperds!
    Stiekem uit het oog van het ouderlijk nest sluipen en A'dammetje pakken.

De Groeten

ps. Zeg Wiets eet je wel genoeg vitamintjes?? Bier is voor de duidelijkheid geen fruit!

• 27 September 2006 - 11:16

He Maddammekes:

thanks for the brief..
    ik heb geloof ik al een eerdere reactie gegeven, maar op een verkeerde plek!
    de brief ligt ter inzage bij fam diekstroa thuus..
    ik wens jullie dan ook suc6 en miss tot snel...
    gr. kus Gerwin
    geinige weblog trouwens

• 27 September 2006 - 13:18

Lotte:

Ik hoop jullie nog een keertje te zien voordat jullie weg zijn, maar ik wil jullie nu alvast succes en vooral veel plezier wensen!
    Liefs

• 30 September 2006 - 20:57

Aaron:):

Ha Fleur alles goed??
    Leuke weblog zeg!:) En natuurlijk zal ik ook jullie verhalen volgen, ik vind het wel jammer dat 10 oktober de laatste dag is dat we samen werken maar ik zal wel af en toe een berichtje achter laten:)
    Veel liefs
    Broeder(hehe) Aaron
    P.s mijn email is aaronbonnet@hotmail.com

• 04 Oktober 2006 - 09:57

Rob Vergouw (bobby):

Hi Fleur and Wiets,
    sorry i'm not writing in ductch, i'm not very good at it. Anyway i just wanted to say i think it is a awesome thing that you guys are doing and i will be thinking of you... best of luck, and i'll try and send you some photos and stay in contact.
    Lots of love from Australia
    Bob
    also if you ever want to e-mail me my addresse is robertvergouw@hotmail.com

• 08 Oktober 2006 - 20:24

Jacques:

Hoi Flietske, een super super fijne tijd!!!!!!!!!!O ja en vergeet het magneetje niet!

• 10 Oktober 2006 - 19:00

Olaf:

Haai fleurtje.. btje zin in dan?? wel veel sgrijve hea als je in srilanka bent.. en maar hope dat er niet te veel leuke films uitkome.:P Anders zit k ze zo in me 1tje te kijke.. nja k bewaar dr dan wel paar hoor:) xxxxjes olaf je buurjonge