Eindelijk
Door: Flietske
Blijf op de hoogte en volg Fleur en Wietske
25 Oktober 2006 | Nederland, Haarlem
Wegens de aanslagen in Galle (toeristisch plaatsje) afgelopen week leek het nog even onzeker te zijn of we wel of niet zouden gaan. Toch hebben we besloten om vandaag naar het weeshuis te vliegen. Al maandenlang is dit onze droom geweest en die willen we dan ook supergraag waar maken!! Of we eind januari kunnen backpacken in Sri Lanka is nog maar de vraag ivm veiligheid etc. Waarschijnlijk zullen we dan naar Thailand vliegen om ook van dit land de cultuur te proeven. Maar hiervan worden jullie natuurlijk op de hoogte gehouden ;)
Voor iedereen die nog niet in de krant heeft gekeken deze morgen.. We staan er groots in!! Dus kijk maar ff in het Haarlems Dagblad om over ons te lezen.
25 Oktober 2006 - 07:57
Uit De Ardennen:
Hoi Fleur en Wietske, Gisteren hebben we een bericht gezonden, echter.. zien het niet terug, daarom nog eens een goede reis en succes met jullie plannen!
Groet en kusjes van José, Con, Neda en Brenda -
25 Oktober 2006 - 08:33
Van Eva:
Hey fleur en wietske uiteraad ook! Jullie zitten denk ik nu lekker in het vliegtuig?! super tof!! Ik ben echt een beetje jaloers hoor ik zou het ook wel willen!! Nou meiden heeell erg veel plezier ik kijk nu al uit naar de verhalen!!!
doe voorzichtig en geniet ervan!!
X Eva (den weel) -
25 Oktober 2006 - 09:45
Zus:
Hey lieve fleur!
Het is zover! Op naar Sri Lanka heel veel plezier!
Nu gauw de auto in naar het vliegveld ;)
Kus Merel -
25 Oktober 2006 - 09:52
Je Mutti:
He lieve schat,
Je bent zover, je rugzakken staan hier in de kamer, je bent je schoenen aan het aan doen en klaar om te vertrekken
Heel veel plezier en geluk voor de komende maanden. -
25 Oktober 2006 - 10:34
Ingrid:
doen jullie wel voorzichtig -
25 Oktober 2006 - 10:46
Miki:
jezus jongens, ik heb wel echt respect voor jullie hoor, flinke tocht gaan jullie maken. heeeel erg veel plezier en ik ga snel het haarlems dagblad zoeken, xxx mik -
25 Oktober 2006 - 10:56
Ilse:
hee fleur en wiets!!!
heel veel plezier in sri lanka!!! en een goede reis, kus ilse -
25 Oktober 2006 - 11:13
Jolande En Jan:
wat is onze glimworm een stralende mooie meid geworden met het hart HELEMAAL op de goede plaats: fantastisch dat wietske en jij je zo inzetten voor de weeskinderen daar. deze komende maanden zullen jullie leven voorgoed veranderen en verrijken! take care, veel liefs en groeten van ons allemaalxxxxx -
25 Oktober 2006 - 13:40
Reinout:
Heej fleur en wietske!
Al aangekomen onderhand? Zoniet dan nog een goede reis voor het laatste stukje ;).
rustig aan ennuh geen gekke dingen die ik ook niet zou doen! Dus doe alles wat je wil doen :P
ooooooooixxx -
25 Oktober 2006 - 14:26
Jacques:
Zeg dat wel, eindelijk is het zover!
Het was leuk op Schiphol om jullie zo uit te zwaaien met familie en vrienden met spandoek en ballonnen!!!!!!!
Meiden geniet van alles!
XXXXXXXXXXXXXXXX -
25 Oktober 2006 - 15:07
Lotte:
lieve meisjes,
ik hoop dat jullie met je heenreis meer geluk hebben dan wij met de terugreis (afslag gemist, dikke file - en nu pas terug :p). een heeeele fijne tijd en over vijf maanden staan we er weer voor jullie!
liefs lotte -
25 Oktober 2006 - 17:24
Ons4:
(henk carla celeste en juliet zijn ons4 vanaf nu)
We zullen regelmatig op deze weblog kijken en meeleven met alles wat jullie meemaken!
Veel plezier en oant sjen! -
25 Oktober 2006 - 17:24
Ons4:
(henk carla celeste en juliet zijn ons4 vanaf nu)
Veel plezier en oant sjen! -
25 Oktober 2006 - 19:37
Piet:
Wel heel erg rustig vanavond; we missen een hittepetit, maar die zit nu te slapen in de vliegmachine op weg naar Colombo. Weet zeker dat Jan jullie met open armen zal ontvangen en jullie goed zal begeleiden.
Goede aankomst, Piet -
25 Oktober 2006 - 19:57
Aaron:
Ha Fleur (en wiets ook hoor)heel veel succes en een hele fijne reis.
lfs Aaron -
26 Oktober 2006 - 01:29
Lisa:
Hey lieve meiden, ik hoop dat jullie inmiddels goed zijn aangekomen. Zo gek, dat jullie nu zo ver weg zijn, het dringt nog niet echt tot me door. Ik weet wel dat ik jullie al een beetje mis! GENIET, GENIET, GENIET! Dat doen wij ook :p !! kus lies -
26 Oktober 2006 - 08:27
Mieke De Nijs:
he fleur en wiets,
wat een avontuur he en dan nu echt weg ik hoop dat de reis goed verlopen is en wnes jullie heel veeeeeeeeeeeeeel plezier dnek aan je liefs mikey -
26 Oktober 2006 - 13:12
Christine:
Hoi Fleur en Wietske,
Ik hoop dat jullie goed aangekomen zijn.
Ik denk dat het grote avontuur nu wel zal beginnen.
Heel veel succes en geniet.
Lieve groetjes,
Christine, Gerard, Annabel